¿Cuáles son las diferentes consultas de la API de Criteo?

Las consultas dentro de la API de Criteo incluyen:

• getAccount
    Returns basic account information.
    Attributes: Name, address, website, currency, country, email, timezone

• getBudgets
    Returns the list of budgets that meets the selector criteria
    Attributes: Type, Amount, Remaining

• getCampaigns
    A campaign is defined by its general CPC. A general CPC can be overruled by CPC defined for product categories.
    Attributes: Name, CPC, Category CPC[ ], Budget ID

• getCategories
    Within the productfeed defined categories an individual CPC can be set. This „category“ attribute will be used in the „bidding per category“.
    Attribute: CategoryID, CPC

• getReportDownloadUrl
    Returns an URL from which selected reports can be downloaded. These reports are in XML format.
    Available Performance Reports: Advertiser, Campaign, Category
    Input: date range, Group by
    Output: Date, Name, Clicks, Impressions, CTR, CPC, eCPM, Cost, Sales, CR, Order Value, Average Cart, COS, Sales PV, CR PV, Order Value PV, Impression Win %

Nota: Dependiendo de la consulta, la respuesta puede ser instantánea (obtener información sobre la cuenta o campaña) o asíncrona (informes, cambio de CPC). Las respuestas asíncronas normalmente tardan unos minutos.

Tutoriales