Hoe veilig is het Criteo betalingssysteem?

Uw betalingsgegevens zijn beschermd en gecodeerd door het SSL-protocol (Secure Sockets Layer), wat betekent dat alle gevoelige kredietkaartgegevens veilig worden verzonden.

SSL beveiligt elke dag miljoenen gegevens van mensen op het internet. Wanneer u het pictogram van een hangslot in de linker bovenhoek van uw browser URL-balk ziet, betekent dit dat de website SSL beveiligd is.