Kan ik een rapport inplannen dat geregeld wordt verzonden?

Ja, dat kan. U kunt wekelijks terugkerende rapporten inplannen. Om een terugkerend rapport in te plannen, moet u een rapport selecteren of een nieuw rapport maken dat u wilt verzenden en klikken op de knop "delen" onderaan het scherm"Analyse".

U kunt geplande e-mailrapporten naar zoveel gebruikers sturen als u wilt. Voeg de e-mailadressen van de ontvangers toe bij “Naar". Gebruik een puntkomma om e-mailadressen te scheiden.

Het is ook mogelijk om de frequentie van uw rapport te selecteren. Kies tussen een eenmalig en wekelijks terugkerend rapport per e-mail.

• Eenmalig – Om een rapport via e-mail te sturen, genereert u het gewenste rapport, voegt u de e-mailadressen van uw ontvangers toe en klikt u op "Eenmalig" bij de frequentie-optie.
  • Terugkerend rapport – Om uw campagneprestaties regelmatig rechtstreeks in uw inbox te ontvangen, voegt u uw e-mailadres toe aan de ontvangerslijst en kiest u "Wekelijks" bij de frequentie-optie. U kunt meerdere mensen toevoegen aan uw ontvangerslijst, zodat uw collega's hetzelfde rapport ontvangen. Uw wekelijkse e-mailrapporten worden gegenereerd waarbij uw prestaties van de vorige week in uw vooraf ingestelde statistieken duidelijk worden aangegeven. De rapporten worden elke maandag om 08.00 uur (lokale tijdzone) verstuurd naar de geselecteerde e-mailadressen.

Deze e-mail bevat een link naar het betreffende rapport in ons Management Center en een spreadsheet in een xls- bestand.

Om u uit te schrijven of een gepland e-mailrapport te verwijderen, klikt u op de link "uitschrijven" in het e-mailrapport.