Kan ik een rapport inplannen dat geregeld wordt verzonden?

Ja, dat kan. U kunt wekelijks terugkerende rapporten inplannen. Om een terugkerend rapport in te plannen, moet u een rapport selecteren of een nieuw rapport maken dat u wilt verzenden en klikken op de knop "delen" onderaan het tabblad "Analyse".

U kunt geplande e-mailrapporten naar zoveel gebruikers sturen als u wilt. Voeg de e-mailadressen van de ontvangers toe bij “Naar". Gebruik een puntkomma om e-mailadressen te scheiden. Voeg de e-mailadressen van de ontvangers toe in het veld “Aan". Gebruik een puntkomma om e-mailadressen te scheiden.

Het is ook mogelijk om de frequentie van uw rapport te selecteren. Kies tussen een eenmalig en een wekelijks terugkerend rapport per e-mail.

• Eenmalig – Om een rapport via e-mail te sturen, genereert u het gewenste rapport, voegt u de e-mailadressen van uw ontvangers toe en klikt u op "Eenmalig" bij de frequentie-optie.
  • Terugkerend rapport – U kunt de prestaties van uw campagne op vaste tijden rechtstreeks in uw inbox ontvangen door uw e-mailadres toe te voegen aan de ontvangerslijst en "Dagelijks", “Wekelijks” of "Maandelijks" als frequentie te selecteren. U kunt de dag van de week en de tijd van de dag selecteren waarop het terugkerend rapport moet worden geleverd.

Deze e-mail bevat een link naar het betreffende rapport in ons Management Center en een spreadsheet in een xls- bestand.

Om u uit te schrijven of een gepland e-mailrapport te verwijderen, klikt u op de link "uitschrijven" in het e-mailrapport.