Handleiding OpenCart-tags en feedintegratie

Overzicht

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u een productfeed genereert en de Criteo OneTag-extensie voor OpenCart installeert. Neem de hele pagina door voor instructies.

Een productfeed genereren

U kunt een productfeed rechtstreeks in uw OpenCart-platform genereren. De productfeed is een Google Base -feed. Volg de acht volgende stappen:

1. Click Extensions, then Extensions in the left panel.
  2. Select Feeds from the drop-down menu
  3. Click the green button to install the Google Base feed. If already installed, skip to next step.
  4. Click the blue Edit button
  5. Download hierde nieuwste Google-categorielijst
  6. Import the Google category list
  7. Map your store categories to Google categories, one-by-one. For example:
  8. Once you’ve mapped all categories, select Enabled status, click Save, then send Data Feed URL to your Criteo contact

De Criteo OneTag installeren

Klik op de knop om de extensie voor uw versie van OpenCart te downloaden en voer dan deze vier stappen uit om de extensie te installeren:

OpenCart v1.5 of OpenCart v2

Door een door Criteo geleverde plug-in, extensie of codefragment te downloaden en gebruiken om te helpen bij de implementatie van softwarecode en/of tags op sites van de Klant, stemt de Klant ermee in dat hij/zij als enige verantwoordelijk is voor het controleren en testen van de implementatie op zijn/haar sites en stemt de Klant ermee in dat Criteo niet aansprakelijk is jegens de Klant in geval van fouten in de implementatie. Wij verzoeken u vriendelijk de tests uit te voeren op een pre-productie- of stagingsite voordat u dat in uw live omgeving doet.

1. Klik op Extensies en vervolgens op Extensie-installatieprogramma in het linkerpaneel.
  2. Click Upload, and select the criteo.ocmod file.
    The extension should install successfully:
  3. Klik op Wijzigingen in het linkervenster
  4. Klik op de knop Vernieuwen om de wijzgingscache opnieuw samen te stellen

Hoe kan ik de tags testen?