Handleiding OpenCart-tags en feedintegratie

Overzicht

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u een productfeed genereert en de Criteo OneTag-extensie voor OpenCart installeert. Neem de hele pagina door voor instructies.

Een productfeed genereren

U kunt een productfeed rechtstreeks in uw OpenCart-platform genereren. De productfeed is een Google Base -feed. Volg de acht volgende stappen:

1. Klik op Extensies en vervolgens op Extensies in het linkerpaneel.
  2. Selecteer Feeds in het dropdownmenu
  3. Klik op de groene knop om de  Google Base-feed te installeren. Als Google Base al is geïnstalleerd, gaat u verder met de volgende stap.
  4. Klik op de blauwe knop Bewerken
  5. Download hierde nieuwste Google-categorielijst
  6. Importeer de Google-categorielijst
  7. Wijs uw winkelcategorieën een voor een toe aan Google-categorieën. Bijvoorbeeld:
  8. Nadat u alle categorieën hebt toegewezen, selecteert u de status Ingeschakeld , klikt u op Opslaan en stuurt u de Datafeed-URL naar uw contactpersoon bij Criteo

De Criteo OneTag installeren

Klik op de knop om de extensie voor uw versie van OpenCart te downloaden en voer dan deze vier stappen uit om de extensie te installeren:

OpenCart v1.5 of OpenCart v2

BELANGRIJKE OPMERKING: Door een door Criteo geleverde plug-in, extensie of codefragment te downloaden en gebruiken om te helpen bij de implementatie van softwarecode en/of tags op sites van de Klant, stemt de Klant ermee in dat hij/zij als enige verantwoordelijk is voor het controleren en testen van de implementatie op zijn/haar sites en stemt de Klant ermee in dat Criteo niet aansprakelijk is jegens de Klant in geval van fouten in de implementatie. Wij verzoeken u vriendelijk de tests uit te voeren op een pre-productie- of stagingsite voordat u dat in uw live omgeving doet.

1. Klik op Extensies en vervolgens op Extensie-installatieprogramma in het linkerpaneel.
  2. Klik op Uploaden en selecteer het bestand criteo.ocmod .De extensie moet nu zijn geïnstalleerd:
  3. Klik op Wijzigingen in het linkervenster
  4. Klik op de knop Vernieuwen om de wijzgingscache opnieuw samen te stellen

Hoe kan ik de tags testen?