Handleiding PrestaShop-integratie

Overzicht

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u de Criteo OneTag-extensie voor PrestaShop installeert. Neem de hele pagina door voor instructies.

Productfeed

Als u een eigen productfeed hebt, of er een wilt samenstellen, raadpleeg dan de Criteo-handleiding voor feedspecificatie. Als u een eigen productfeed hebt, stuur dan een Google Shopping-feed-URL naar uw contactpersoon bij Criteo.

De Criteo OneTag installeren

Door een door Criteo geleverde plug-in, extensie of codefragment te downloaden en gebruiken om te helpen bij de implementatie van softwarecode en/of tags op sites van de Klant, stemt de Klant ermee in dat hij/zij als enige verantwoordelijk is voor het controleren en testen van de implementatie op zijn/haar sites en stemt de Klant ermee in dat Criteo niet aansprakelijk is jegens de Klant in geval van fouten in de implementatie. Wij verzoeken u vriendelijk de tests uit te voeren op een pre-productie- of stagingsite voordat u dat in uw live omgeving doet.

Opmerking: deze extensie is alleen geschikt voor Pretashop versie 1.5x en 1.6x.
Download de beschikbare extensie en voer dan deze drie eenvoudige stappen uit:

1. Ga in het menu Prestashop-beheer naar Modules en services. Kies Een nieuwe module toevoegen, ga naar het gedownloade zip-bestand en klik op Deze module uploaden
  2. Ga in de lijst Modules naar Reclame en marketing en klik op Installeren bij Criteo OneTag
  3. Nadat u de module hebt geïnstalleerd, gaat u naar de moduleconfiguratie, vult u bij Partner-ID uw YOUR_ACCOUNT_ID in en klikt u op Opslaan

Hoe kan ik de tags testen?