Handleiding Neto-tags en feedintegratie

Overzicht

Gebruik deze handleiding bij het genereren van een productfeed en bij het installeren van de Criteo OneTag op uw Neto-site.

Een productfeed genereren

Deze feed moet de product SKU bevatten. Klik hier om de feed te integreren in Neto.

De Criteo OneTag installeren

De meeste tags zijn geschikt om te kopiëren en plakken, maar misschien moet u er enkele bewerken afhankelijk van de aanpassingen aan uw site. Volg deze vijf eenvoudige stappen om de Criteo OneTag te implementeren:

1. Go to Setup & tools > All settings & tools > Custom Scripts
  2. Click Add New
  3. Voeg de naam Criteo OneTag toe
  4. Click Page Footer and then copy+paste the OneTag script. Click Save
    Click for code!
  5. Click Purchase Confirmation (Thank You Page), then copy+paste the Sales Tag script. Click Save.
    Click for code!

Hoe kan ik de tags testen?