Handleiding Neto-tags en feedintegratie

Overzicht

Gebruik deze handleiding bij het genereren van een productfeed en bij het installeren van de Criteo OneTag op uw Neto-site.

Een productfeed genereren

Deze feed moet de product SKU bevatten. Klik hier om de feed te integreren in Neto.

De Criteo OneTag installeren

De meeste tags zijn geschikt om te kopiëren en plakken, maar misschien moet u er enkele bewerken afhankelijk van de aanpassingen aan uw site. Volg deze vijf eenvoudige stappen om de Criteo OneTag te implementeren:

1. Ga naar Setup & hulpmiddelen -> Alle instellingen & hulpmiddelen -> Aangepaste scripts
  2. Klik op Nieuwe toevoegen
  3. Voeg de naam Criteo OneTag toe
  4. Klik op Paginavoettekst en kopieer en plak het OneTag-script. Klik op Opslaan
    Klik voor code!
  5. Klik op Aankoopbevestiging (Bedankpagina) en kopieer en plak het Sales Tag-script. Klik op Opslaan.
    Klik voor code!

Hoe kan ik de tags testen?