Handleiding Volusion-tags en feedintegratie

Overzicht

In deze handleiding wordt beschreven hoe u een Google Shopping-feed genereert en de Criteo OneTag op uw Volusion-site installeert.

De Criteo OneTag installeren

De Criteo OneTag moet worden geïmplementeerd in de standaardtemplate van uw Volusion-platform. De meeste tags zijn geschikt om te kopiëren en plakken, maar misschien moet u er enkele bewerken met jQuery afhankelijk van de aanpassingen aan uw site.

De tags moeten in uw standaardsjabloon op het Volusion-platform worden geïmplementeerd.

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
var deviceType= /iPad/.test(navigator.userAgent)?"t":/Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent)?"m":"d";
var accountID = PARTNER_ID;
var homepageDomain = '';
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push({ event: "manualFlush"},
{ event: "setAccount", account: accountID},
{ event: "setSiteType", type: deviceType});
switch(PageName())
{
    case 'default.asp':
    /*if(document.location.href.replace(/^https?\:\/\//i, "").split(/[?#]/)[0].split("/")[0] == homepageDomain.replace(/^https?\:\/\//i, "").split(/[?#]/)[0].split("/")[0])*/
        {
           window.criteo_q.push({event: "viewHome", ecpplugin: "volusion"},{event: "flushEvents"});
        }
    break;
    case 'productdetails.asp':
        var product_ID = global_Current_ProductCode;
        {
           window.criteo_q.push({event: "viewItem", ecpplugin: "volusion", item: product_ID},{event: "flushEvents"});
        }
    break;
    case 'searchresults.asp':
var itemList = [];
                $('.productnamecolor').each(function(){
                var item = ($(this).attr("href").split("/")[4].split(".")[0]);
                     itemList.push(item);
                 });
                var product_IDList= itemList.slice(0,3);
                {
                     window.criteo_q.push({event: "viewList", ecpplugin: "volusion", item: product_IDList},{event: "flushEvents"});
                }
    break;
    case 'shoppingcart.asp':
        var BasketList = [];
        $.getJSON('/ajaxcart.asp?cachebust='+Date.now(), function (data) {
           for(i=0;i<data.Products.length;i++)
              BasketList.push({id: data.Products[i].ProductCode, price: (data.Products[i].ProductPrice.split('$')[1].replace(" Inc GST",""))/(data.Products[i].Quantity), quantity: data.Products[i].Quantity});
         window.criteo_q.push({event: "viewBasket", ecpplugin: "volusion", item: BasketList},{event: "flushEvents"});
         });
    break;
    case 'orderfinished.asp':
    var productArray = [];
            var arrayLength = OrderDetails.length-1;
                for (var i = 0; i <= arrayLength; i++) {
                    var productId = OrderDetails[i][2];
                    var itemPrice = OrderDetails[i][5];
                    var itemQty = OrderDetails[i][6];

var item = {id: productId, price: itemPrice, quantity: itemQty};
                        productArray.push(item);
                }
          window.criteo_q.push({event: "trackTransaction", ecpplugin: "volusion", id: Order[0],item: productArray},{event: "setEmail", email: Order[9]},{event: "flushEvents"});

break;
}
</script>

Verificatie

• Als u toegang hebt tot het Criteo Integrate Platform, kunt u zich aanmelden en de tags testen met behulp van het Tags-validatiedashboard
  • U kunt ook de Criteo Accurate Chrome-extensie downloaden om uw tags te testen.
  • Houd er wel rekening mee dat we de prijs per eenheid voor uw producten in de Criteo OneTag verzamelen. We vermenigvuldigen de prijs per eenheid met het aantal producten om de Totale orderwaarde te berekenen die in rapportages wordt weergegeven. Als u verzendkosten, belasting, vouchers, kortingen of actiecodes toepast, is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of deze correct worden toegepast op de Totale orderwaarde.