Waarom is het menu Toekenningsbereik op het tabblad "Beheren" inactief?

Het menu Toekenningsbereik blijft inactief op het tabblad "Beheren". U kunt op het tabblad "Analyseren" overschakelen naar verkopen op hetzelfde apparaat.

Om ervoor te zorgen dat u gefundeerde beslissingen over het beheer van campagnes kunt nemen, hebben we voor de meeste klanten standaard een cross-device weergave ingesteld.

Als u nog vragen of verzoeken hebt, kunt u contact opnemen met uw account strategist.