Waarom zit er een limiet op het aantal categorieën dat ik onder mijn campagnerapporten kan gebruiken?

Het Management Center ondersteunt meer dan 1000 actieve campagnes tegelijkertijd.  Zo raakt de interface van het Management Center niet gefragmenteerd en hebt u de mogelijkheid om de prestatie van uw campagnes beter te analyseren en te bieden op categorieniveau.

Als u meer dan 1000 actieve categorieën hebt geselecteerd, raden wij aan uw API te gebruiken om uw campagnes op effectieve wijze te beheren en analyseren met een interface van derden.

Deze limiet geldt als u uw campagnebiedingen beheert, de prestaties van uw campagnes analyseert en u de rapporten exporteert met de downloadoptie.