De meetresultaten van twee periodes met elkaar vergelijken

Met het Management Center kunt u de meetresultaten van twee periodes met elkaar vergelijken en zo beter zicht krijgen op de daadwerkelijke prestaties van uw campagnes.

Om de twee periodes met elkaar te vergelijken selecteert u de gewenste periode in het datumbereik in het uitvouwmenu of selecteert u handmatig de gewenste periode door middel van de datumkiezer. Om de geselecteerde periode met de voorafgaande periode te vergelijken, klikt u op de optie Compare key metrics

U kunt dan kiezen of u de periode wilt vergelijken met de voorafgaande week, maand of jaar of met de vooraf door u gedefinieerde gewenste periode.

Deze periodevergelijkingstool vergelijkt de gewenste periode met de equivalente periode uit het verleden. Als u bijvoorbeeld een periode van 16 augustus tot 4 september selecteert, vergelijkt de periodevergelijkingstool die periode met de prestaties van uw campagnes tussen 16 juli en 4 augustus.