Hoe kan ik instellingen voor mijn campagnes instellen, beheren en wijzigen?

Als u al geïntegreerd bent met Criteo en het instellen van uw account is gelukt, kunt u bij uw campagnes komen door het icoontje 'Toepassingen' linksbovenaan de pagina te selecteren.

[ADD SCREENSHOT]

Er zijn drie opties voor u beschikbaar:

1. Management Center: Management Center is onze transparante realtime interface voor rapportage en campagnebeheer. Het biedt gedetailleerd inzicht in de prestaties van uw campagnes en efficiënte beheertools voor campagnes, banners, budgetten en gebruikers. Via het Management Center kunt u met realtime-inzichten uw campagnebudgetten voor alle campagnes en categorieën eenvoudig beheren.

2. Technical Set-Up: via de toepassing Technical Set-Up kunt u uw product feed eenvoudig bijwerken. De product feed is een bestand dat informatie bevat over alle producten op uw site. We gebruiken deze informatie om dynamische productbanners te bouwen. Wilt u meer weten over de integratie van uw product feed? Raadpleeg dan de Criteo product feed-specificatiegids.

3. Account Settings: Account Settings is de applicatie voor alles wat met uw account te maken heeft. Via Account Settings heeft u toegang tot uw accountgegevens. Ook kunt u waarschuwingen, accounts en gebruikersinstellingen beheren en nieuwe gebruikers toevoegen:
    1. Account Settings – Instellingen wijzigen en beheren die aan ieder account zijn gekoppeld, bijvoorbeeld welke campagnecategorieën worden getoond in uw rapporten.
    2. User Management – Gebruikers beheren, toevoegen, bewerken of verwijderen.
    3. Waarschuwingen– Bestaande waarschuwingen wijzigen of nieuwe instellen.