Technische onderdelen en eindpunten

Alle technische onderdelen en eindpunten zijn beschikbaar in onze Swagger-link: https://api.criteo.com/marketing/swagger

In deze Swagger vindt u de onderstaande eindpunten:

• Authenticatie: stelt u in staat om een token te verkrijgen. Om veiligheidsredenen is de token 5 (vijf) minuten geldig.
  • Portfolio: stelt u in staat basisinformatie op te halen, zoals uw Adverteerders-id
  • Verkopers: stelt u in staat om uw basisinformatie over uw verkopers/partners te verkrijgen, budgetten en biedingen in te stellen en bij te werken en statistieken op te vragen volgens het volgende schema:
    • GET seller: basisinformatie over verkopers/partners ophalen
    • PUT /seller/bids: een bod (CPC) instellen of bijwerken
    • POST /seller/budgets: een budget instellen
    • POST /seller/budgets: een budget bijwerken
    • GET /seller/campaigns: basisinformatie over campagnes ophalen

VOORBEELD: Deze swagger linkt naar de productie-omgeving van Criteo. Elke test die daar wordt toegepast, heeft dus invloed op echte campagnes.