Navigeren op het platform

Als u al geïntegreerd bent met Criteo en het instellen van uw account is gelukt, kunt u bij uw campagnes komen door het icoontje 'Toepassingen' linksbovenaan de pagina te selecteren.

Er zijn drie opties voor u beschikbaar:

1. Management Center: Management Center is onze transparante realtime interface voor rapportage en campagnebeheer. Het biedt gedetailleerd inzicht in de prestaties van uw campagnes en efficiënte beheertools voor campagnes, banners, budgetten en gebruikers. Via het Management Center kunt u met realtime-inzichten uw campagnebudgetten voor alle campagnes en categorieën eenvoudig beheren.
  2. Technical Set-Up: via de toepassing Technical Set-Up kunt u de Criteo OneTag gemakkelijk testen op alle pagina's van uw site. Met De Criteo OneTag kan Criteo het browsegedrag van gebruikers op uw site verzamelen. De implementatie van de Criteo OneTag is van essentieel belang voor het succes van uw campagnes.  Technical Set-Up is alleen beschikbaar als u uw systeem hebt geïntegreerd via ons Integrate-programma.
  3. Account Settings: Account Settings is de applicatie voor alles wat met uw account te maken heeft. Via Account Settings heeft u toegang tot uw accountgegevens. Ook kunt u waarschuwingen, accounts en gebruikersinstellingen beheren en nieuwe gebruikers toevoegen:
    1. Accounts: voor het beheren en bewerken van de instellingen van uw verschillende accounts, zoals welke campagnecategorieën in uw rapporten worden weergegeven.
    2. Gebruikers: voor het beheren, toevoegen, bewerken of verwijderen van gebruikers.
    3. Waarschuwingen– Bestaande waarschuwingen wijzigen of nieuwe instellen.