Gebruikerstoegang tot creatives

Als u zich aanmeldt bij het Management Center, kunt u alle beschikbare dashboards, rapporten en besturingselementen bekijken. De tool Creatives is hier ook te vinden.

Met Creatives kunt u links naar creative demo's openbaar delen met mensen zonder gebruikersrechten voor het Management Center. Deze links geven alleen toegang tot de relevante creative demo. Voor andere inhoud moet u zich eerst aanmelden.

U kunt creative demo's alleen goedkeuren als uw accountfunctie business manager, financieel manager of beheerder is. Klik hier voor meer informatie over de verschillende accountfuncties.