What's the difference between HTML, Facebook DA, and Coupon?

De pagina van een creative demo bevat drie tabbladen.

• Het HTML-tabblad toont beschikbare prestatie-advertenties
  • Het tabblad Facebook-DA toont geïntegreerde advertenties
  • Het tabblad Coupon toont couponadvertenties.

Elk van deze tabbladen is alleen zichtbaar op een demopagina als de betreffende advertentiecampagne voor de demo wordt uitgevoerd. Als u bijvoorbeeld een creative demo bekijkt die alleen wordt weergegeven voor HTML- en geïntegreerde advertentiecampagnes, is het tabblad Coupon niet te zien. Neem contact op met uw accountstrateeg als u denkt dat er een tabblad ontbreekt.