Ik kan een van de HTML-, Facebook DA- of Coupon-tabbladen niet zien. Hoe komt dat?

Elk van deze tabbladen is alleen zichtbaar op de pagina van een een creative demo als de betreffende advertentiecampagne voor de demo wordt uitgevoerd. Als u bijvoorbeeld een creative demo bekijkt die alleen wordt weergegeven voor HTML- en geïntegreerde advertentiecampagnes, is het tabblad Coupon niet te zien. Neem contact op met uw account strategist als u denkt dat er een tabblad ontbreekt.