Waarvoor dient de knop 'Creatives randomiseren'?

De knop 'Creatives randomiseren' op de HTML-pagina genereert willekeurige ontwerpen voor alle formaten binnen de dynamische weergave die u hebt gekozen (IAB-standaard, mobiel of extra).

Kinetic Design, de creative technologie van Criteo, is in staat op aanvraag biljoenen advertentievarianten te genereren om uw advertentie optimaal af te stemmen op de shopper en de context. Hoewel het niet mogelijk is om al deze advertentievarianten uit te proberen, kan 'Creatives randomiseren' u een idee geven van het bereik van de beschikbare creative combinaties.