What does the ‘Refresh Creatives’ button do?

De knop 'Creatives vernieuwen' is te vinden op de HTML-advertentiepagina 'Live'. Elke weergegeven advertentie is een echte, live-banneradvertentie die in realtime voor u wordt gemaakt en geoptimaliseerd in alle formaten binnen de dynamische weergave die u hebt gekozen (IAB-standaard, mobiel of extra). Met de knop 'Creatives vernieuwen' wordt de live-advertentie bijgewerkt op basis van het meest recente persoonlijke winkelgedrag en de browsecontext.