What is ‘Creatives’?

Creatives is een functie binnen het Management Center die u de vrijheid geeft uw live-advertentiecreative te bekijken en creative demo's te beheren. Met de Creatives-tool kunt u:

• De selecties van HTML-, geïntegreerde en op coupon gebaseerde advertentiecreatives bekijken, afhankelijk van de campagnes die u gebruikt
  • Specifieke advertentiecreatives op basis van aangepaste parameterselecties bekijken
  • De status van creative demo's bekijken, goedkeuren en zien
  • Creative demo's delen via openbare links
  • Live-advertentiecreatives bekijken die speciaal voor u geoptimaliseerd zijn.