Waarvoor dient de knop 'Details kopiëren'?

Met de knop 'Details kopiëren' onder elke advertentie op uw demopagina kunt u eenvoudig verwijzen naar een specifiek advertentieontwerp. Dit is vooral handig omdat de creative technologie van Criteo in staat is tot het genereren van biljoenen advertentievariaties. Bovendien heeft u toegang tot een groot aantal ontwerpvarianten voor elke creative demo.

Als u bijvoorbeeld een bepaalde advertentie wilt bespreken met uw accountstrateeg van Criteo, kunt u met de functie 'Details kopiëren' alle details naar uw klembord kopiëren en kan Criteo snel de specifieke advertentie vinden waarnaar u verwijst. U kunt deze vervolgens plakken in een e-mail naar uw accountstrateeg.