Set up Criteo OneTag via Magento

Om de Criteo OneTag op uw Magento winkel te implementeren, zorg er dan eerst voor dat de relevante Magento plugin volledig geïnstalleerd is. Deze kan worden gedownload van uw accountpagina op de website van Criteo.

Het uploaden van de Criteo OneTag plugin

Het Installeren van de Criteo OneTag is relatief eenvoudig, met behulp van de ingebouwde installateur tools van Magento:

1. Meld u aan op uw Magento administratie paneel met behulp van de administrator-level inloggegevens.

2. Vanuit het hoofd navigatiemenu, selecteert u Systeem -> Magento aansluiten -> Magento manager aansluiten .

3. Log in met uw inloggegevens van Magento.

4. In het directe upload sectie van het pakketbestand, klikt u op de knop bestand kiezen, naast het upload pakket bestandsveld.

5. Zoek het Criteo OneTag installatiebestand, gedownload in stap 1, (het zal OneTag-1.X.X.tgz worden genoemd) en klik op de knop Openen.

6. Het pad naar het .tgz installatiebestand zal niet in het Upload pakketveld verschijnen. Klik op de knop Uploaden om de installatie af te ronden. De status aan de onderkant van de pagina wordt vernieuwd om de voortgang van de installatie te laten zien.

De status laat nu zien dat het uploaden is voltooid.

8. Druk op F5 op uw toetsenbord om de pagina te vernieuwen. U ziet nu de Criteo OneTag extensie in de lijst van geïnstalleerde beschikbare extensies.