Criteo OneTag verklaard

Overzicht

De Criteo OneTag is een JavaScript-tag die Criteo in staat stelt de bedoelingen van uw gebruikers te verzamelen wanneer ze navigeren op uw website.

De Criteo OneTag bestaat uit twee elementen:

• De Criteo-lader, een JavaScript-bibliotheek die moet worden gedefinieerd op elke pagina waarop de Criteo OneTag is geïmplementeerd. De Criteo-lader regelt het opzetten en activeren van oproepen naar de Criteo-servers.
  • De tags stelt ons in staat de bladergebeurtenissen van uw bezoekers te verzamelen (zoals bekeken producten, gekochte producten, enz.), die vervolgens door ons worden gebruikt voor het berekenen van relevante en gepersonaliseerde aanbevelingen voor uw reclame banners.

Het implementeren van de tag is snel, eenvoudig en onzichtbaar voor uw gebruikers. De kwaliteit van de recommendations is direct afhankelijk van de kwaliteit van de tag uitvoering, inclusief de geïnstalleerde tags op alle of de meeste pagina's of de juiste parameters worden doorgegeven, enzovoort.

De Criteo OneTag:

• verandert uw site niet zichtbaar en is volledig onzichtbaar voor de gebruikers.
  • is asynchroon en vertraagt het laden van uw pagina's niet.
  • moet in de header code van elke pagina op uw site worden uitgevoerd.

Waar zou u het Criteo OneTag implementeren?

U dient de Criteo OneTag over vijf pagina's in verschillende types te implementeren:

• Startpagina.
  • Zoek/categorie lijstpagina's.
  • Productpagina's.
  • Winkelmand- of winkelwagenpagina.
  • Verkoopbevestiging pagina.

Startpagina

Het implementeren van de Criteo OneTag op uw startpagina stelt ons in staat om bouncers (gebruikers die op uw startpagina terechtkomen en uw site zonder een aankoop verlaten) te volgen. We zullen automatisch de waarde van deze gebruikers evalueren en kunnen banners met de best verkopende producten weergegeven.

zoekresultatenpagina

Een zoek/categorie lijstpagina toont meerdere producten. Het kan een categorie pagina of een pagina met zoekresultaten zijn. Met een Criteo OneTag op deze pagina's, kunnen we het belang van een gebruiker in een bepaald soort product of categorie volgen.

Veel gebruikers browsen gewoon in uw zoeklijst en categorie pagina's en klikken niet door naar de product detail  pagina's, dus is de uitvoering van de Criteo OneTag op deze hogere niveau pagina's de sleutel tot het volgen van deze gebruikers.

Productpagina

Een productpagina toont informatie over een specifiek product. De installatie van de Criteo OneTag op productpagina's is de sleutel, want dit is waar de bedoeling van de gebruiker het sterkst tot uitdrukking komt. Er zijn veel gebruikers die rechtstreeks op uw productpagina's terechtkomen zonder eerst  uw lijst met zoekresultaten pagina's te bezoeken.

Winkelmand

Met de Criteo OneTag op uw winkelmand- of winkelwagenpagina, kunnen we deze gebruikers dicht bij de conversie op uw site volgen, die het proces vóór de definitieve kassa hebben afgesloten.

verkoopbevestigingpagina

Wanneer een gebruiker een aankoop op uw site voltooit, krijgen ze een verkoopbevestigingspagina.te zien met daarop order-ID en de samenvatting. Door het installeren van de Criteo OneTag op deze pagina, kunnen we het product dat door uw klanten zijn gekocht, volgen.

Het volgen van specifieke aankopen stelt ons in staat de weergave van de banner te optimaliseren, zodat we niet de gekochte producten van de klant in de banners weergeven. Met deze parameter kunt u ook nauwkeurig Criteo ROI meten.