Criteo OneTag op uw product pagina

Overzicht

In termen van de Criteo OneTag bevat een productpagina gegevens van een specifiek product. De installatie van de Criteo OneTag op productpagina's is de sleutel tot het tracking proces, want hier komt de intentie van de gebruiker het sterkst tot uitdrukking. Er zijn veel gebruikers die rechtstreeks op uw productpagina's terechtkomen zonder eerst uw lijst met zoekresultaten pagina's te bezoeken.

De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd binnen de header code van elke pagina op uw site. De tag laadt asynchroon, dus hij zal niet interfereren met de pagina laadtijden of gebruikservaring.

Bij de uitvoering van de Criteo OneTag op een product pagina moet u de ID van het product getoond op de pagina, siteType en e-mail parameters, dynamisch doorgeven.

Dit is hoe de Criteo OneTag wordt uitgevoerd op een product pagina:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
        { event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
        { event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
     { event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },         { event: "viewItem", item: "YOUR PRODUCT ID" }
);
</script>

De viewItem gebeurtenis

De ViewItem gebeurtenis is de specifieke Criteo OneTag gebeurtenis die wordt gebruikt wanneer de tag wordt geïmplementeerd op een product pagina. De ID van het product getoond aan de gebruiker op de pagina moet worden doorgegeven aan  de item parameter.

{ event: "viewItem", item: "YOUR PRODUCT ID" }

Het product ID doorgegeven aan de Criteo OneTag tag moet exact dezelfde ID zijn als die in uw product data feed.

Als de ID voor het product getoond op de pagina B234 is, zal de viewItem gebeurtenis eruit zien als:

{ event: "viewItem", item: "B234" }

setSiteType parameter

De parameter van de setSiteType is een dynamische parameter in de Criteo  OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft om meerdere apparaten te ondersteunen, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter:

• d voor desktop
  • m voor mobiel
  • t voor tablet

Als u niet beschikt over een mobiele - of tablet-specifieke site, stel dan de waarde op d.

De setSiteType parameter op de desktop-versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "d" },

De setSiteType parameter op de mobiele versie van een website:

{ event: "setSiteType", type: "m" },

De setSiteType parameter op de tablet versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "t" },

setEmail parameter

De e-mail parameter is een dynamische parameter die aanwezig zal zijn in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Deze parameter wordt gebruikt doorCriteo Cross Deviceen stelt Criteo in staat om zorgvuldig gebruikers te matchen tussen meerdere apparaten. In het parameterveld van de e-mail geeft u het e-mailadres van de klant door (getrimd en omgezet naar kleine letters) en Criteo zal het hashen met behulp van het MD5-algoritme, voordat het wordt opgeslagen op onze servers. Gehashte e-mails zijn onomkeerbaar en anoniem, dus Criteo heeft geen toegang tot de e-mailadressen van uw gebruikers.

setEmail parameter voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "user@example.com" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is. Voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "" },

Als alternatief kunt u het versleutelde e-mailadres met behulp van een MD5 hash-functie doorgeven (hier een link naar een pagina met een aantal voorbeelden van verschillende programmeertalen van MD5 hash functies). In dit geval dient u de standaard "setEmail" met "setHashedEmail", zoals hieronder getoond, te vervangen.

Geef tenslotte het dynamisch versleutelde e-mailadres getrimd en omgezet in kleine letters) door.

Voorbeeld van een gehasht e-mailadres user@example.com:

{ event: "setHashedEmail", email: "b58996c504c5638798eb6b511e6f49af" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is. Voorbeeld:

{ event: "setHashedEmail", email: "" },