Criteo OneTag op uw Winkelwagen pagina:

Overzicht

De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd op uw Mandje/winkelwagen pagina om gebruikers te volgen die hun bestelling hebben verlaten vóór de kassa. De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd binnen de kopregel van uw paginacode. De tag laadt asynchroon, dus hij zal niet interfereren met de pagina laadtijden of gebruikservaring.
Bij de uitvoering van de Criteo OneTag op uw winkelwagen pagina moet u de ID's, de prijzen en hoeveelheden van elk product dat is toegevoegd aan het mandje tezamen met de sitetype en e-mail parameters dynamisch doorgeven.

Criteo OneTag uitgevoerd op een winkelwagen  pagina:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
{ event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "viewBasket", item: [ { id: "FIRST PRODUCT ID", price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE, quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },
{ id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }
/* add a line for each product in the user's basket */
]});
</script>

De ViewBasket gebeurtenis

De Criteo OneTag viewBasket gebeurtenis wordt gebruikt om de inhoud van de winkelwagen te tonen op een pagina. Voor elk product toegevoegd aan de winkelwagen moet u dynamisch de ID van het product, de prijs per eenheid product en de hoeveelheid van het geselecteerde product passeren aan de Criteo OneTag; Als de gebruiker twee exemplaren van hetzelfde product heeft toegevoegd aan het mandje, zal de hoeveelheid doorgegeven aan de Criteo OneTag "2" zijn.

De viewBasket gebeurtenis

{ event: "viewBasket", item: [ { id: "FIRST PRODUCT ID", price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE, quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },
{ id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }
/* add a line for each product in the user's basket */

De product ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag tag moeten exact dezelfde ID's zijn als die in uw product data feed.

Voor prijzen met decimale waarden moet de punt worden gebruikt als decimaal scheidingsteken. Voorbeeld: 44.90

Bijvoorbeeld, indien de gebruiker twee voorwerpen heeft toegevoegd aan het mandje:

• Twee exemplaren van het product ID A122 met een prijs per eenheid van €44.90
  • Een exemplaar van het product ID F5532 met een prijs per eenheid van €85.00

Voorbeeld viewBasket-gebeurtenis:

{ event: "viewBasket", item: [ { id: "A122",  price: 44.90,  quantity: 2 },
{ id: "F5532", price: 85.00, quantity: 1 }

setSiteType parameter

De parameter van de setSiteType is een dynamische parameter die aanwezig zal zijn in de Criteo  OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft om meerdere apparaten te ondersteunen, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter:

• d voor desktop
  • m voor mobiel
  • t voor tablet

Als u niet beschikt over een mobiele - of tablet versie van uw site, stel dan de waarde op d. .

De setSiteType parameter op de desktop-versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "d" },

De setSiteType parameter op de mobiele versie van een website:

{ event: "setSiteType", type: "m" },

De setSiteType parameter op de tablet versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "t" },

setEmail parameter

De dynamische parameter is aanwezig in de Criteo OneTag en wordt gebruikt op alle pagina's van uw site. Deze parameter wordt gebruikt door Criteo Cross Device en stelt Criteo in staat om zorgvuldig gebruikers te matchen tussen meerdere apparaten. In het parameterveld van de e-mail geeft u het e-mailadres van de klant door (getrimd en omgezet naar kleine letters) en Criteo zal het hashen met behulp van het MD5-algoritme, voordat het wordt opgeslagen op onze servers. MD5-versleutelde e-mails zijn onomkeerbaar en anoniem, dus Criteo heeft geen toegang tot de e-mailadressen van uw gebruikers.

setEmail parameter voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "user@example.com" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is. Voorbeeld van setEmail parameter met lege waarde:

{ event: "setEmail", email: "" },

Als alternatief kunt u het versleutelde e-mailadres met behulp van een MD5 hash-functie doorgeven (hier een link naar een pagina met een aantal voorbeelden van verschillende programmeertalen van MD5 hash functies). In dit geval dient u de standaard "setEmail" met "setHashedEmail", zoals hieronder getoond, te vervangen.

Geef tenslotte het dynamisch versleutelde e-mailadres getrimd en omgezet in kleine letters) door.

Voorbeeld van een gehasht e-mailadres user@example.com

setHashedEmail parameter:

{ event: "setHashedEmail", email: "b58996c504c5638798eb6b511e6f49af" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is. Voorbeeld:

{ event: "setHashedEmail", email: "" },