Feed & Criteo OneTag quality bad or too low

Overzicht

Wat is feed kwaliteit?

Feed kwaliteit wordt gedefinieerd als het aantal product-ID's ingevoerd in de Criteo OneTag die matchen met de product-ID's van uw feed. De berekening is afhankelijk van het hebben van een correct uitgevoerde Criteo OneTag op al uw productpagina's.

Voorbeeld: Als er 10.000 Criteo OneTag viewItem gebeurtenissen treffers zijn, en 9.500 product ID's in die productgebeurtenissen treffers matchen een product-ID in de feed, dan is de feed kwaliteit 95%.

Waarom zou de feed kwaliteit laag zijn?

Gewoonlijk wordt lage feed kwaliteit veroorzaakt door product-ID's die zijn doorgegeven aan Criteo OneTag viewItem gebeurtenissen die niet matchen met de product-ID's van uw feed

Als er producten die kunnen worden weergegeven op uw website ontbreken in de product feed, dan zal de feed kwaliteit laag zijn. Zorg ervoor dat alle producten die kunnen worden weergegeven op uw website, worden geleverd aan de product feed.

• Als de ID van dit product http: // exmplcom / SW7 B789465 is in de feed, dan moet de ID die is doorgegeven aan de Criteo OneTag ViewItem gebeurtenis ook B789465 zijn:

Dit is een  correcte match:

Dit is een onjuiste match:

Als de product-ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag niet overeenkomen met de product-ID's in de product feed, dan zal de feed & tracker kwaliteit laag zijn.