Feed & Criteo OneTag quality bad or too low

Overzicht

Wat is feed kwaliteit?

Feedkwaliteit wordt gedefinieerd als het aantal product-ID's ingevoerd in de Criteo OneTag die overeenkomen met de product-ID's van uw feed. Voor de berekening moet de Criteo OneTag correct op al uw productpagina's zijn geïmplementeerd.

Voorbeeld: Als er 10.000 Criteo OneTag viewItem gebeurtenissen treffers zijn, en 9.500 product ID's in die productgebeurtenissen treffers matchen een product-ID in de feed, dan is de feed kwaliteit 95%.

Waarom zou de feed kwaliteit laag zijn?

Gewoonlijk wordt een lage feedkwaliteit veroorzaakt door product-ID's die zijn doorgegeven aan Criteo OneTag viewItem-gebeurtenissen die niet overeenkomen met de product-ID's van uw feed

Als er producten die kunnen worden weergegeven op uw website ontbreken in de product feed, dan zal de feed kwaliteit laag zijn. Zorg ervoor dat alle producten die kunnen worden weergegeven op uw website, worden geleverd aan de product feed.

• Als de ID van een product B789465 in de feed is, moet de ID die is doorgegeven aan de Criteo OneTag viewItem-gebeurtenis ook B789465 zijn.

Dit is een correcte overeenkomst:

Dit is een onjuiste match:

Als de product-ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag niet overeenkomen met de product-ID's in de product feed, dan zal de feed & tracker kwaliteit laag zijn.