Niet genoeg gegevens om betrouwbare feed- en tagkwaliteit te berekenen

Overzicht

Criteo moet een minimum aantal treffers uit de Criteo OneTag registreren om de kwaliteit van de implementatie van de feed en tags te beoordelen.

Wat is feedkwaliteit?

Feedkwaliteit is de verhouding tussen de matches van de product-ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag en de weer te geven product-ID's van de productfeed.

Voorbeeld:
Als er 10.000 Criteo OneTag ViewItem-gebeurtenistreffers zijn en 9500 product-ID's in die productgebeurtenissen overeenkomen met een weer te geven product-ID van uw feed, dan is de feedkwaliteit 95%.

Wat is tagkwaliteit?

Tagkwaliteit wordt gemeten door rekening te houden met meerdere variabelen zoals het aantal treffers op elke Criteo OneTag per pagina (Startpagina, Zoekresultaten, Productlijst, Winkelwagen en Verkoopbevestiging), samen met eventuele waarschuwingen en fouten. Klik hier voor een gedetailleerde lijst met waarschuwingen en fouten die u kunt tegenkomen.

Het aantal treffers per pagina waar de Criteo OneTag is geïmplementeerd op uw site (Startpagina, Zoekresultaten, Productlijst, Winkelwagen en Verkoopbevestiging) moet overeenkomen met het aantal treffers/pageviews zoals geregistreerd door uw belangrijkste analyticspakket (Google Analytics, etc. ) Als deze cijfers niet overeenkomen, kunt u hier kijken voor meer informatie.