Niet genoeg gegevens om betrouwbare feed en tags kwaliteit te berekenen

Overzicht

Criteo moet een minimum aantal treffers uit de Criteo OneTag registreren om de kwaliteit van de uitvoering van de feed en trackers te beoordelen.

Wat is feed kwaliteit?

Dit is de verhouding tussen de matches van de product-ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag en de weer te geven product-ID's  van de product feed.
Voorbeeld:
Als er 10.000 Criteo OneTag ViewItem gebeurtenissen treffers zijn, en 9.500 product ID's in die productgebeurtenissen treffers matchen een weer te geven product-ID van uw feed, dan is de feed kwaliteit 95%.

Wat is trackers kwaliteit?

Trackers kwaliteit wordt gemeten door rekening te houden met meerdere variabelen zoals het aantal treffers op elke Criteo OneTag per pagina (Startpagina, Zoeken Listing, Product Listing, Winkelwagen en Verkoopbevestiging), samen met eventuele waarschuwingen en fouten. Klik hier voor een gedetailleerde lijst met waarschuwingen en fouten die je kunt tegenkomen.
Het aantal treffers per pagina waar de Criteo OneTag wordt uitgevoerd op uw site (Startpagina, Zoeklijst, Productlijst, Winkelwagen en Verkoopbevestiging pagina's) moet overeenkomen met het aantal treffers/pageviews geregistreerd door uw belangrijkste analytics pakket (Google Analytics etc ). Als deze cijfers niet overeenkomen, dan kunt u hier kijken voor meer informatie.