Alle gebeurtenissen worden ontvangen op dezelfde product-ID

Overzicht

Als al deze gebeurtenissen dezelfde Product-ID tonen, bent u waarschijnlijk de Criteo OneTag-parameter niet dynamisch aan het vullen. Het is zeer waarschijnlijk dat de waarde van de product-ID rechtstreeks wordt hard-gecodeerd op de Criteo OneTag.

De aan de Criteo OneTag doorgegeven Product-ID moet exact dezelfde Product-ID zijn als die gebruikt wordt in uw productfeed.

Oplossing

Zorg ervoor dat de aan de Criteo OneTag doorgegeven Product-ID exact overeenkomt met de Product-ID die gebruikt wordt in uw productfeed.

Voorbeeld
Als een gebruiker zich op een productpagina bevindt en de Product-ID voor het weergegeven product op die specifieke pagina A123 is, ziet de viewItem-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uit:

{ event: "viewItem", item: "A123" }

Maar als de gebruiker zich op een andere Productpagina bevindt en de Product ID voor dit andere product B456 is, dan moet de viewItem gebeurtenis in de Criteo OneTag er zo uitzien:

{ event: "viewItem", item: "B456" }

Als u de Criteo OneTag implementeert via Google Tag Manager, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en dat de dataLayer van Google Tag Manager de vereiste informatie bevat die in die variabelen wordt gebruikt.