Alle gebeurtenissen worden ontvangen op dezelfde product ID

Overzicht

Als al deze gebeurtenissen dezelfde Product-ID tonen, bent u waarschijnlijk de Criteo OneTag parameter niet dynamisch aan het vullen. Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat de waarde van de product-ID rechtstreeks wordt hard-gecodeerd op de Criteo OneTag.

De aan de Criteo OneTag doorgegeven Product ID moet exact dezelfde Product ID zijn als die gebruikt wordt in uw productdatafeed.

Oplossing

Zorg ervoor dat de aan de Criteo OneTag doorgegeven Product ID exact overeenkomt met de Product ID die gebruikt wordt in uw productdatafeed.

Voorbeeld
Als een gebruiker zich op een productpagina bevindt en de Product ID voor het weergegeven product op die specifieke pagina A123 is , dan moet de viewItem gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewItem", item: "A123" }

Maar als de gebruiker zich op een andere Productpagina bevindt en de Product ID voor dit andere product B456 is, dan moet de viewItem gebeurtenis in de Criteo OneTag er zo uitzien:

{ event: "viewItem", item: "B456" }

Als u de uitvoering van de Criteo OneTag doet via Google Tag Manager, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en de Google Tag Manager dataLayer de vereiste informatie bevat die in die variabelen wordt gebruikt.