Criteo OneTag op uw startpagina

Overzicht

Het implementeren van de Criteo OneTag op uw startpagina stelt ons in staat om bouncers (gebruikers die op uw startpagina terechtkomen maar uw site zonder een aankoop verlaten) te volgen. Criteo kan dan weer banners tonen met de best verkopende producten aan deze gebruikers.

De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd binnen de header code van elke pagina op uw site. De tag laadt asynchroon, dus hij zal niet interfereren met de pagina laadtijden of gebruikservaring.

Slechts twee parameters moeten dynamisch worden doorgegeven in de Criteo OneTag wanneer deze wordt uitgevoerd op uw startpagina, het setSiteType en setEmail parameters.

De Criteo OneTag uitgevoerd op een Startpagina:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
        { event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
        { event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
      { event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "viewHome"}
);
</script>

De viewHome gebeurtenis

De viewHome gebeurtenis is de specifieke Criteo OneTag gebeurtenis wanneer de tag wordt geïmplementeerd op uw startpagina. Gelieve deze niet te wijzigen.

{ event: "viewHome"}

setSiteType parameter

De parameter van de setSiteType is een dynamische parameter die aanwezig zal zijn in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter: