Criteo OneTag op uw startpagina

Overzicht

Het implementeren van de Criteo OneTag op uw startpagina stelt ons in staat om bouncers (gebruikers die op uw startpagina terechtkomen maar uw site zonder een aankoop verlaten) te volgen. Criteo kan dan aan deze gebruikers weer advertenties met de best verkopende producten tonen.

De homepage-tag moet worden geïmplementeerd binnen de header-code op uw startpagina. U kunt een homepage-tag ook op bepaalde niet-productgerelateerde pagina's (zoals een blog) plaatsen om gebruikers te bereiken die zo'n pagina bezoeken. Omdat de tag asynchroon wordt geladen, heeft dat geen invloed op de paginalaadtijden of de gebruikservaring.

Slechts twee parameters moeten dynamisch worden doorgegeven in de Criteo OneTag wanneer deze wordt uitgevoerd op uw startpagina, het setSiteType en setEmail parameters.

De Criteo OneTag uitgevoerd op een Startpagina:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
        { event: "setAccount", account: UW UNIEKE ACCOUNT-ID },
        { event: "setSiteType", type: "m VOOR MOBIEL OF t VOOR TABLET OF d VOOR DESKTOP" },
      { event: "setEmail", email: "AFGEKAPT E-MAILADRES VAN DE GEBRUIKER IN KLEINE LETTERS" },
{ event: "viewHome"}
);
</script>

De viewHome gebeurtenis

De viewHome gebeurtenis is de specifieke Criteo OneTag gebeurtenis wanneer de tag wordt geïmplementeerd op uw startpagina. Gelieve deze niet te wijzigen.

{ event: "viewHome"}

setSiteType parameter

De parameter van de setSiteType is een dynamische parameter die aanwezig zal zijn in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter:

• t voor tablet

Hier vindt u meer informatie over het sitetype