Criteo OneTag op uw verkoopbevestiging pagina

Overzicht

Voor Criteo OneTag is de verkoopbevestiging pagina dat wat wordt getoond aan de gebruiker nadat hij een aankoop op uw site heeft voltooid, normaliter wordt aan hem een bestellings-ID en een samenvatting van de bestelling getoond.
De Criteo OneTag moet op deze pagina worden geïnstalleerd om het door uw klanten gekochte product te volgen. Het volgen wat de gebruiker koopt, stelt Criteo in staat om de bannerweergave te optimaliseren, zodat producten die de gebruiker al gekocht heeft niet op banners worden getoond die hij in de toekomst zal zien. Door deze informatie zal u ook in staat zijn ​​om de ROI op uw Criteo banners te meten.

De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd binnen de header code van elke pagina op uw site. De tag laadt asynchroon, dus hij zal niet interfereren met de pagina laadtijden of gebruikservaring.

Bij de uitvoering van de Criteo OneTag op uw verkoopbevestigingpagina moet u dynamisch doorgeven: de ID's, de prijzen en hoeveelheden van elk product dat is aangekocht door de gebruiker, de transactie-/bestellings-ID, de sitetype en e-mail parameters.

De Criteo OneTag uitgevoerd op een verkoopbevestiging pagina:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
{ event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },         { event: "trackTransaction", id: "TRANSACTION ID",                                                                 item: [
{ id: "FIRST PRODUCT ID",  price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE,  quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },                                                                                  { id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }                                                                     /* add a line for each product in the user's basket */
]});
</script>

De trackTransaction gebeurtenis

De trackTransaction gebeurtenis is de specifieke Criteo OneTag gebeurtenis die wordt geactiveerd wanneer de tag is uitgevoerd op een verkoopbevestigingpagina.

De transactie-/bestellings-ID voor de aankoop door de gebruiker moet dynamisch worden doorgegeven aan de parameter ID (waar staat geschreven TRANSACTIE ID in het code voorbeeld hieronder).

Voor elk product gekocht door de gebruiker moet u de ID van het product, de prijs per eenheid product en de hoeveelheid van het product doorgeven; dus als de gebruiker twee exemplaren van hetzelfde product heeft gekocht, zal de hoeveelheid 2 zijn.

trackTransaction-gebeurtenis:

{event: "trackTransaction", id: "TRANSACTIE ID",                             item: [{id: "EERSTE PRODUCT ID", price: EERSTE EENHEIDSPRIJS PRODUCT,  quantity: EERSTE HOEVEELHEID PRODUCT},
                                   {id: "TWEEDE PRODUCT ID", price: TWEEDE EENHEIDSPRIJS PRODUCT, quantity: TWEEDE HOEVEELHEID PRODUCT}                                     / * voeg een lijn toe voor elk product in de mand van de gebruiker * /

De product ID's doorgegeven aan de Criteo OneTag tag moeten exact dezelfde ID's zijn als die gebruikt in uw product data feed.

Voor prijzen met decimale waarden moet de punt worden gebruikt als decimaal scheidingsteken. Voorbeeld 44.90

Voorbeeld:

Als de gebruiker heeft gekocht:

• Twee exemplaren van het product ID A122 met een prijs per eenheid van €44.90
  • Een exemplaar van het product ID F5532 met een prijs per eenheid van €85.00

en de transactie-/bestellings-ID voor de aankoop is G555999, de trackTransaction gebeurtenis zal er uitzien als:

{ event: "trackTransaction", id: "G555999",                                                       item: [ { id: "A122",  price: 44.90,  quantity: 2 },                                    { id: "F5532", price: 85.00, quantity: 1 }

setSiteType parameter

De parameter van de setSiteType is een dynamische parameter in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft om meerdere apparaten te ondersteunen, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de "setSiteType" parameter:

• d voor desktop
  • m voor mobiel
  • t voor tablet

Als u niet beschikt over een mobiele hebben - of tablet-specifieke site, stel dan de waarde op d

De setSiteType parameter op de desktop-versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "d" },

De setSiteType parameter op de mobiele versie van een website:

{ event: "setSiteType", type: "m" },

De setSiteType parameter op de tablet versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "t" },

setEmail parameter

De parameter van de setEmail is een dynamische parameter in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Deze parameter wordt gebruikt doorCriteo Cross Deviceen stelt Criteo in staat om zorgvuldig gebruikers te matchen tussen meerdere apparaten. In het parameterveld van de e-mail geeft u het e-mailadres van de klant door (getrimd en omgezet naar kleine letters) en Criteo zal het hashen met behulp van het MD5-algoritme, voordat het wordt opgeslagen op onze servers. Gehashte e-mails zijn onomkeerbaar en anoniem, dus Criteo heeft geen toegang tot de e-mailadressen van uw gebruikers.

setEmail parameter voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "user@example.com" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is.

Voorbeeld setEmail parameter met lege waarde:

{ event: "setEmail", email: "" },

Als alternatief kunt u het versleutelde e-mailadres met behulp van een MD5 hash-functie doorgeven (hier een link naar een pagina met een aantal voorbeelden van verschillende programmeertalen van MD5 hash functies). In dit geval dient u de standaard "setEmail" met "setHashedEmail", zoals hieronder getoond, te vervangen.

Geef tenslotte het dynamisch versleutelde e-mailadres getrimd en omgezet in kleine letters) door.

Voorbeeld van een gehasht e-mailadres user@example.com:

setHashedEmail parameter

{ event: "setHashedEmail", email: "b58996c504c5638798eb6b511e6f49af" },

Laat het leeg als een e-mailadres onbeschikbaar is. Voorbeeld:

{ event: "setHashedEmail", email: "" },