Uw verschillende typen sites beheren

De dynamische parameter is aanwezig in de Criteo OneTag en is ingebouwd op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft om meerdere apparaten te ondersteunen, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter:

• d voor desktop
  • m voor mobiel
  • t voor tablet

Als u niet beschikt over een mobiele - of tablet-specifieke site, stel dan de standaard waarde op d

Voorbeelden:

De setSiteType parameter op de desktop-versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "d" },

setSiteType parameter op de mobiele versie van een website:

{ event: "setSiteType", type: "m" },

De setSiteType parameter op de tablet versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "t" },

Als u niet in staat om deze waarde dynamisch te sturen, kunt u het volgende script gebruiken om automatisch te detecteren of de gebruiker op een desktop werkt, of mobiel of op zijn tablet:

var deviceType = /iPad/.test(navigator.userAgent) ? "t" : /Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent) ? "m" : "d";

Dan moet je de variabele deviceType in de tag plaatsen. Dus de " s etSiteType "Parameter zou er als volgt uitzien:

{ event: "setSiteType", type: deviceType },

En de Startpagina Tag zou er zo uitzien, bijvoorbeeld: :

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
var deviceType = /iPad/.test(navigator.userAgent) ? "t" : /Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent) ? "m" : "d";
{ event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
{ event: "setSiteType", type: deviceType },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "viewHome"}