Verplicht of optionele informatie ontbreekt of is niet goed geformatteerd

Criteo vereist dat specifieke dynamische en statische parameters worden doorgegeven in de Criteo OneTag, zodat de web browsing intenties van de gebruiker kunnen worden gevolgd en de Criteo Engine relevante productaanbevelingen kan ontwikkelen die op de Criteo banners worden weergegeven.
De volgende drie parameters zijn gebruikelijk op alle pagina's waarop de Criteo OneTag wordt uitgevoerd:

• Account ID
  • SiteType
  • E-mail

Verplichte Parameters

Account ID

Dit is uw Criteo Account ID. Het is tijdens de eerste set-up van de Criteo OneTag aan u verstrekt. Als uw account-ID 1234 is, dan moet de Criteo OneTag er zo uitzien:

{ event: "setAccount", account: 1234 }

Site type

De site type parameter is een dynamische parameter in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Als uw site verschillende versies heeft om meerdere apparaten te ondersteunen, geef dan aan welke versie van uw site wordt getoond aan de gebruiker via de setSiteType parameter:

• d voor desktop
  • m voor mobiel
  • t voor tablet

Als u niet beschikt over een mobiele hebben - of tablet-specifieke site, stel dan de waarde op d

De setSiteType parameter voor  de desktop-versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "d" },

De setSiteType parameter voor  de mobiele versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "m" },

De setSiteType parameter voor  de tablet versie van de website:

{ event: "setSiteType", type: "t" },

Product-ID, prijs, hoeveelheid, en Transactie ID

Bovenop de bovenstaande parameters vereist de uitvoering van de Criteo OneTag in de Zoeklijsten, Product, Winkelwagen en Verkoopbevestiging pagina's andere parameters (Product-ID, prijs, hoeveelheid en Transactie ID)
De product ID  is noodzakelijk voor de Criteo OneTag om hetgeen waar uw gebruikers naar kijken te matchen met de beschikbare producten van uw feed. Als de ID voor het product getoond op de pagina B234 is dan zal de ViewItem gebeurtenis er zo uitzien:
viewItem gebeurtenis voorbeeld:

{ event: "viewItem", item: "B234" }

Als de ID's voor de top drie producten op het zoekresultaat of de categorie lijst pagina A111 , B234 en H556 zijn, dan ziet de weergavelijst gebeurtenis eruit als:
weergavelijst gebeurtenis voorbeeld:

{ event: "viewList", item: ["A111", "B234", "H556"] }

Als de gebruiker twee producten heeft toegevoegd aan de winkelwagen:

• Twee exemplaren van het product-ID A122 met een prijs per eenheid van €44,90
  • Één exemplaar van de product-ID F5532 met een prijs per eenheid van €85,00

de overzicht mand gebeurtenis zal er zo uitzien:

{ event: "viewBasket",  item: [ { id: "A122", price: 44.90, quantity: 2 },
{ id: "F5532", price: 85.00, quantity: 1 }
]}

Als de gebruiker heeft gekocht:

• Twee exemplaren van het product-ID A122 met een prijs per eenheid van €44,90
  • Één exemplaar van de product-ID F5532 met een prijs per eenheid van €85,00

en de Transactie-/bestellings-ID voor de aankoop is G555999,  dan zal de volgtransactie gebeurtenis er zo uitzien:

{ event: "trackTransaction", id: "G555999",
item: [ { id: "A122", price: 44.90, quantity: 2 },
{ id: "F5532", price: 85.00, quantity: 1 }
]}

Optionele parameters

E-mail

De e-mail parameter is een dynamische parameter in de Criteo OneTag op alle pagina's van uw site. Deze parameter wordt gebruikt door Criteo Cross Device en stelt Criteo in staat om zorgvuldig gebruikers te matchen tussen meerdere apparaten. In het parameterveld van de e-mail geeft u het e-mailadres van de klant door (getrimd en omgezet naar kleine letters) en Criteo zal het hashen met behulp van een MD5-algoritme, voordat het wordt opgeslagen op onze servers. Hash versleutelde e-mailadressen zijn onomkeerbaar en anoniem, dus Criteo heeft geen toegang tot de adressen van uw gebruikers.

setEmail parameter  voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "user@example.com" },

Laat het leeg als er geen e-mailadres beschikbaar is.

setEmail parameter met lege waarde, voorbeeld:

{ event: "setEmail", email: "" },

Als alternatief kunt u het versleutelde e-mailadres met behulp van een MD5 hash-functie doorgeven (hier een link naar een pagina met een aantal voorbeelden van verschillende programmeertalen van MD5 hash functies). In dit geval dient u de standaard "setEmail" met "setHashedEmail", zoals hieronder getoond, te vervangen.

Ten slotte moet u het dynamisch versleutelde e-mailadres doorgeven, (nadat deze is getrimd en omgezet in kleine letters).

setHashEmail parameter bijvoorbeeld met hash emailadres user@example.com :

{ event: "setHashedEmail", email: "b58996c504c5638798eb6b511e6f49af" },

Laat deze parameter leeg als er geen e-mailadres beschikbaar is. Voorbeeld:

{ event: "setHashedEmail", email: "" },