Minder / meer dan 3 product ID's in de Criteo OneTag op zoek lijst pagina's

Overzicht

Een pagina met een lijst met zoekresultaten toont meerdere producten; het kan een categorie pagina zijn of een pagina met zoekresultaten. De uitvoering van de Criteo OneTag op deze pagina's stelt Criteo in staat om de interesse van de gebruiker in een bepaalde soort producten te volgen (bijvoorbeeld: producten van een bepaalde categorie).

U kunt de gedetailleerde instructies over hoe de Criteo OneTag te gebruiken op uw lijst met zoekresultaten pagina's hier vinden .

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u de top drie product-ID's in de Criteo OneTag op de zoeklijst pagina doorgeeft. Als alternatief kunt u drie  product-ID's van producten getoond op de pagina doorgeven.

Meer dan drie product-ID's worden doorgegeven

Als er meer dan drie product-ID's worden doorgegeven, zal Criteo alleen de eerste drie geleverde ID's in aanmerking nemen. Voor maximale prestaties is het raadzaam dat u slechts drie ID's doorgeeft.

Minder dan drie product-id's worden doorgegeven

Als er minder dan drie ID's worden doorgegeven, kan Criteo niet de bedoeling van de gebruiker correct analyseren; dit zal een negatieve invloed op de prestaties van uw campagne hebben. Daarom moet u altijd drie ID's doorgeven aan de Criteo OneTag.

De enige uitzondering op deze regel zou zijn voor een zoekresultaat dat minder dan drie producten geeft.