Ik bied meerdere betalingsmethoden

Overzicht

De Criteo OneTag moet op de Order bevestiging pagina van uw website worden geplaatst, ongeacht de betaalmethode die door de gebruiker wordt gekozen, zodat u de gekochte producten kan volgen. Het volgen wat de gebruiker koopt, stelt Criteo in staat om de banner weergave te optimaliseren, zodat producten die de gebruiker al gekocht heeft niet op banners worden getoond die hij in de toekomst zal zien. Goede uitvoering zal u ook in staat stellen tot het meten van de ROI van uw Criteo campagne.
Als u een andere Order bevestiging pagina hebt voor elke betaalmethode, moet u ervoor zorgen dat de Criteo OneTag wordt uitgevoerd en werkt op allemaal.
De Criteo OneTag moet worden uitgevoerd binnen de header code op uw site. De tag laadt asynchroon, dus hij zal niet interfereren met de pagina laadtijden of gebruikservaring.

Transacties buiten uw domein

Als u een betaalmethode aanbiedt waarmee de transactie plaatsvindt buiten uw domein (zoals PayPal), zult u zien dat een groot aantal van uw klanten die die betaalmethode gebruiken, niet worden teruggestuurd naar uw site. Als ze niet automatisch terugkeren naar de orderbevestiging / bedank pagina, moet u mogelijk de Criteo OneTag op de "nu betalen"- knop uitvoeren, deze verwijst door naar het externe domein, zodat Criteo de transactie kan vastleggen.
Het voorbeeld hieronder laat zien hoe de uitvoering van de Criteo OneTag te doen op een knop genaamd "PayPal". Er hoeft slechts één functie te worden toegevoegd:

De Criteo OneTag uitgevoerd op een knop om externe verkopen te volgen

<!-- //Criteo Loader -->
<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>

<!--............ -->

<script type="text/javascript">
function load_Criteo_OneTag(){
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
{ event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "trackTransaction", id: "TRANSACTION ID",
item: [ { id: "FIRST PRODUCT ID", price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE, quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },
{ id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }
/* add a line for each product in the user's basket */
]});
}
</script>

<!--............ -->

<button type="button" onclick="load_Criteo_OneTag()">PayPal</button>

Hoe het tellen van herhaalde transacties te voorkomen dat wordt veroorzaakt door multi-clicks

Soms dubbelklikken gebruikers op de "nu betalen"-knop die doorverwijst naar de externe betaalmethode. Om de uitvoering van de Criteo OneTag elke keer dat de gebruiker klikt te vermijden, kunt u een variabele toevoegen die verhindert dat de gebeurtenis meer dan eens wordt uitgevoerd .
Zie het voorbeeld hieronder:

De Criteo OneTag is geïmplementeerd op een verkoopbevestigingspagina met multi-klik detectie:

<!-- //Criteo Loader -->
<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<!-- // Declare the variable -->
<script type="text/javascript">
var cto_clicked = false;
</script>

<!--............ -->

<script type="text/javascript">
function load_Criteo_OneTag(){
if (!window.cto_clicked){
window.clicked = true;
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },
{ event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "trackTransaction", id: "TRANSACTION ID",
item: [ { id: "FIRST PRODUCT ID", price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE, quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },
{ id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }
/* add a line for each product in the user's basket */
]});
}
}
</script>

<!--............ -->

<button type="button" onclick="load_Criteo_OneTag()">PayPal</button>

Het genereren van een willekeurige transactie ID

In het geval dat de bestelling geen bijbehorende Transactie ID heeft om door te geven aan Criteo OneTag wanneer de gebruiker klikt op de "nu betalen"-knop, dan kunt u deze willekeurige functie gebruiken om er een ​​te genereren.

Willekeurige functie:

Math.floor(Math.random()*9999999)

In het onderstaande voorbeeld wordt deze willekeurige functie gecombineerd met het voorvoegsel "Button_" om een ​​transactie-ID te creëren die gemakkelijker wordt geïdentificeerd. Indien u meerdere betaalmogelijkheden gebruikt, kunt u het woord "Button" wijzigen voor het door de gebruiker gekozen methode. Bijvoorbeeld, als u deze code hebt geïmplementeerd op een knop die doorverwijst naar PayPal, kunt u "PayPal_" in plaats van "Button_" gebruiken, zodat het nog gemakkelijker is om de transactie te identificeren.
Merk op dat de onderstaande code slechts een uittreksel is van de volgtransactiegebeurtenis van de Criteo OneTag om het gedeelte met betrekking tot de transactie-ID te markeren .

De Criteo OneTag uitgevoerd op een verkoopbevestigingpagina:

<!--............ -->
{ event: "trackTransaction", id: "PayPal_" + Math.floor(Math.random()*9999999),
item: [ { id: "FIRST PRODUCT ID", price: FIRST PRODUCT UNIT PRICE, quantity: FIRST PRODUCT QUANTITY },
{ id: "SECOND PRODUCT ID", price: SECOND PRODUCT UNIT PRICE, quantity: SECOND PRODUCT QUANTITY }
/* add a line for each product in the user's basket */
]});
<!--............ -->

Voorbeelden van verschillende betalingsmethoden

• Credit / debit card
  • PayPal
  • Cheque
  • Bankoverschrijving
  • Betalen met Amazon

Het is  cruciaal dat Criteo alle transacties volgt; door dit niet te doen  zullen de prestaties van uw campagne en de ervaring van uw gebruiker negatief worden beïnvloed
Wanneer het niet lukt om transacties te volgen, betekent dit dat de gebruikers irrelevante banners zullen worden getoond met aanbevelingen van onder andere ook eerder gekochte producten. U zult ook niet in staat zijn om de prestaties van Criteo te meten.