Criteo OneTag testverslagen

U kunt een Excel-bestand downloaden met het volledige foutenrapport voor elk type pagina door op de knop "VOLLEDIG RAPPORT DOWNLOADEN" te klikken.

Het bestand bevat bladen voor elk rapport:

• Laatste ontvangen gebeurtenissen - beschikbaar voor elke pagina type.
  • Top 300 niet-toonbare product ID's - beschikbaar voor zoeklijst, productlijst, mand en verkoopbestiging pagina's.
  • Gedupliceerde Transacties IDs - alleen beschikbaar voor de verkoopbevestigingpagina.

Verslag over de laatste ontvangen gebeurtenissen

In dit rapport registreren we de gegevens van de laatste 5000 gebeurtenissen die in de afgelopen 24 uur zijn ontvangen:

• De tijd van de gebeurtenis.
  • Verplichte parameterwaarden ontvangen, zoals product-ID's, e-mailadres of site type.
  • Aanvullende gegevens: overige optionele parameters.
  • URL pagina: waar de Criteo OneTag was afgevuurd.
  • Gebruiker: dit geeft aan of de Criteo OneTag werd afgevuurd door u of door iemand anders.

Verslag over de top 300 niet-toonbare product ID's

In dit rapport worden gegevens geregistreerd van de producten die zijn doorgegeven aan de Criteo OneTag, die niet weer te geven waren:

• Product ID door de Criteo OneTag ontvangen.
  • Aantal gebeurtenissen ontvangen op deze ID (in afnemende volgorde).
  • Impact op de feed en de implementatiekwaliteit van de Criteo OneTag:
    • Mogelijke winst op tag- & feedkwaliteit als dit product kon worden getoond
    • Nieuwe feedkwaliteit als dit product kon worden getoond (= huidige feed & tag-kwaliteit + winst)
  • Reden waarom het product niet kan worden weergegeven:
    • Zit het in de feed? (ja/nee)
    • Staat het op de zwarte lijst? (ja/nee)
    • Is het aan te bevelen? (ja/nee)
    • Is het op voorraad? (ja/nee)
    • Ontbreekt er verplichte info?
    • Ontbreken er verplichte info details?

Verslag van gedupliceerde transactie ID's

In dit rapport worden de gegevens van de transacties met dezelfde ID geregistreerd:

• Transactie ID.
  • Aantal ontvangen gebeurtenissen.
  • Eerste keer dat we een gebeurtenis met deze transactie ID hebben ontvangen.

Laatste keer dat we een gebeurtenis met deze transactie ID hebben ontvangen.