Criteo OneTag testverslagen

U kunt een Excel-bestand downloaden met het volledige fouten-rapport voor elk type pagina door te klikken op de "DOWNLOAD COMPLETE REPORT" knop.

Het bestand bevat bladen voor elk rapport:

• Laatste ontvangen gebeurtenissen - beschikbaar voor elke pagina type.
  • Top 300 niet-toonbare product ID's - beschikbaar voor zoeklijst, productlijst, mand en verkoopbestiging pagina's.
  • Gedupliceerde Transacties IDs - alleen beschikbaar voor de verkoopbevestiging pagina.

Verslag over de laatste ontvangen gebeurtenissen

In dit verslag registreren we de gegevens van de laatste 5000 gebeurtenissen ontvangen in de afgelopen 24 uur:

• De tijd van de gebeurtenis.
  • Verplichte parameterwaarden ontvangen, zoals product-ID's, e-mailadres of site type.
  • Aanvullende gegevens: overige optionele parameters.
  • URL pagina: waar de Criteo OneTag was afgevuurd.
  • Gebruiker: dit geeft aan of de Criteo OneTag werd afgevuurd door u of door iemand anders.

Verslag over de top 300 niet-toonbare product ID's

In dit verslag worden gegevens geregistreerd van de producten doorgegeven aan de Criteo OneTag, die niet weer te geven waren:

• Product ID door de Criteo OneTag ontvangen.
  • Aantal gebeurtenissen ontvangen op deze ID (in afnemende volgorde).
  • Impact op de feed en de kwaliteit van de Criteo OneTag implementatie:
    • Mogelijke winst op tracker & feed kwaliteit als dit product kan worden getoond
    • Nieuwe feed kwaliteit als dit product toonbaar wordt gemaakt (= huidige feed & tracker kwaliteit + winst)
  • Reden waarom het product niet kan worden weergegeven:
    • Zit het in de feed? (ja/nee)
    • Staat het op de zwarte lijst? (ja/nee)
    • Is het aan te bevelen? (ja/nee)
    • Is het op voorraad? (ja/nee)
    • Ontbreekt er verplichte info?
    • Ontbreken er verplichte info details?

Verslag van gedupliceerde transactie ID's

In dit verslag registreren we de gegevens van de transacties met dezelfde ID:

• Transactie ID.
  • Aantal ontvangen gebeurtenissen.
  • Eerste keer dat we een gebeurtenis met deze transactie ID hebben ontvangen.
  • Laatste keer dat we een gebeurtenis met deze transactie ID hebben ontvangen.