Fout - {mandatory info} ontbreekt: parameter ontbreekt

Beschrijving

De tag wordt niet juist gestart omdat er een of meer stukken verplichte informatie met een ontbrekende parameter worden verzonden. Tot de verplichte informatie behoren product-ID's, prijzen, hoeveelheden, transactie-ID, account ID, type website.

Oplossing

Zorg ervoor dat:

• de Criteo OneTag op de startpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
  • de Criteo OneTag op de zoekresultatenpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • drie product-ID's
  • de Criteo OneTag op de productpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de product-ID van het product getoond op de productpagina
  • de Criteo OneTag op de winkelwagenpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de product-ID, de prijs en de hoeveelheid van elk product in de mand
  • de Criteo OneTag op de verkoopbevestigingpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de transactie ID
    • de product-ID, de prijs en de hoeveelheid van elk product gekocht door de klant

Klik hier voor meer details over verplichte informatie..