Waarschuwing - {optional info} ontbreekt: parameter gestuurd met lege waarde

Beschrijving

De tag gebruikt een lege waarde voor een optionele parameter. Hoewel dit optioneel is, worden alle in de tag verzonden gegevens gebruikt om de prestaties van de campagne te optimaliseren. Optionele info: E-mail

Oplossing

Zorg ervoor dat alle optionele parameters worden verzonden met een juiste waarde, of gewoon als een lege string worden gelaten.