Waarschuwing - {optionele info} ontbreekt: parameter gestuurd met lege waarde

Beschrijving

De tracker is aan het vuren met een lege waarde voor een optionele parameter. Hoewel optioneel, worden alle gegevens verzonden in de trackers gebruikt om de prestaties van de campagne te optimaliseren. Optionele info: E-mail

Oplossing

Zorg ervoor dat alle optionele parameters  worden verzonden met een juiste waarde, of gewoon als een lege string worden gelaten.