Fout - {verplichte info} ontbreekt: parameter gestuurd met lege waarde

Beschrijving

De tag wordt niet juist gestart omdat er een of meer stukken verplichte informatie met een lege waarde zijn verzonden. Tot de verplichte informatie behoren product-ID's, prijzen, hoeveelheden, transactie-ID, account ID en type website.

Oplossing

Zorg ervoor dat:

• de Criteo OneTag op de startpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
  • de Criteo OneTag op de zoekresultatenpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • Top drie product-ID's zoals ze op de pagina verschijnen
  • de Criteo OneTag op de productpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de product-ID van het product getoond op de productpagina
  • de Criteo OneTag op de winkelwagenpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de product-ID, de prijs en de hoeveelheid van elk product in de mand
  • de Criteo OneTag op de verkoopbevestigingpagina omvat:
    • uw unieke account-ID
    • het juiste site type (of "d" als een hardgecodeerde waarde)
    • de transactie ID
    • de product-ID, de prijs en de hoeveelheid van elk product gekocht door de klant

Klik hier voor meer details over de verplichte informatie.