Aanmelden

Welkom bij ons Support Center

Voor hulp met integratie en live campagnes.

Welkom bij ons Support Center. Voor hulp met integratie en live campagnes.

Fout - {verplichte info} info niet juist geformatteerd

Beschrijving

De tag wordt niet juist gestart omdat er een of meer stukken verplichte informatie niet correct zijn opgemaakt. Tot de verplichte informatie behoren product-ID's, prijzen, hoeveelheden, transactie-ID, account ID, type website.

Oplossing

Zorg ervoor dat alle parameters in de juiste opmaak worden ingevoerd. Klik hier voor meer informatie over opmaak.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Mogelijk gemaakt door Zendesk