Aanmelden

Welkom bij ons Support Center

Voor hulp met integratie en live campagnes.

Welkom bij ons Support Center. Voor hulp met integratie en live campagnes.

Fout - {verplichte info} info niet juist geformatteerd

Beschrijving

De tracker is niet correct aan het vuren, omdat er verplichte informatie niet correct is geformatteerd. Verplichte info: product ID's, de prijzen, de hoeveelheden, transactie-ID, account-ID, het type website

Oplossing

Zorg ervoor dat alle parameters worden doorgegeven in het juiste formaat. Klik hier voor meer informatie over het formatteren.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Mogelijk gemaakt door Zendesk