Fout - Transactie-ID moet uniek zijn

Beschrijving

U hebt deze foutmelding ontvangen omdat een of meer transactie-ID's werden gedupliceerd op de verkoopbevestigingpagina. Dit betekent dat er een probleem is met de manier waarop u ons de transactie-ID toestuurt of met de manier waarop we de verkoop registreren. Om te zorgen voor een accurate verkooprapportage hebben we een unieke transactie-ID nodig bij elke verkoop.

Oplossing

Zorg ervoor dat u ons het bestel-/bevestigingsnummer van de verkoop doorgeeft. Als u niet in staat bent om ons deze informatie door te geven, geef ons dan een uniek of willekeurig nummer door. Klik hier voor meer informatie over de Criteo OneTag op de verkoopbevestigingspagina.