Fout - Alle evenementen ontvangen in het laatste uur zijn op dezelfde product ID

Beschrijving

U ontvangt deze foutmelding omdat de product ID verstuurd in de trackers hetzelfde is voor alle in het laatste uur ontvangen gebeurtenissen.

Oplossing

Zorg ervoor dat u ons via de Criteo OneTag de ID verstrekt van het product dat op de pagina wordt weergegeven. Klik hier voor meer informatie.