Aanmelden

Welkom bij ons Support Center

Voor hulp met integratie en live campagnes.

Welkom bij ons Support Center. Voor hulp met integratie en live campagnes.

Fout - Alle gebeurtenissen ontvangen in de laatste 24 uur zijn op dezelfde productidentiteit

Beschrijving

U ontvangt deze foutmelding omdat de product ID verstuurd in de trackers hetzelfde is voor alle in de laatste 24 uur ontvangen gebeurtenissen.

Oplossing 

Zorg ervoor dat u de ID van het product  doorgeeft  dat is weergegeven op de pagina. Voor meer info klik hier

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Mogelijk gemaakt door Zendesk