Fout - Alle gebeurtenissen ontvangen in de laatste 24 uur zijn op dezelfde productidentiteit

Beschrijving

U ontvangt deze foutmelding omdat de in de tags verstuurde product-ID hetzelfde is voor alle tijdens de laatste 24 uur ontvangen gebeurtenissen.

Oplossing

Zorg ervoor dat u ons via de Criteo OneTag de ID verstrekt van het product dat op de pagina wordt weergegeven. Klik hier voor meer informatie.