Waarschuwing - Geen enkele gebeurtenis ontvangen met site_type = "m"

Beschrijving

U hebt deze waarschuwing ontvangen omdat er geen gebeurtenis is ontvangen met site_type = "m". Ofwel uw mobiele website is niet opgezet met Criteo OneTag, of het is niet opgezet met de juiste verzonden informatie.

Oplossing

Zorg ervoor dat het type site in de Criteo OneTag correct is ingevuld op basis van het type apparaat. Klik hier voor meer informatie over de parameter setSiteType.