Het beheren van de instelling voor verschillende landen

Wat als ik producten verkoop aan klanten in verschillende landen op dezelfde website?

Als uw website producten verkoopt aan klanten in meer dan één land, de VS en CA bijvoorbeeld, moet u de Criteo Account ID  voor elk land dynamisch omschakelen.

In het onderstaande voorbeeld ziet u dat een extra variabele criteo_ID is toegevoegd aan de startpagina tag. De waarde van deze variabele moet dynamisch worden geactualiseer aan de specifieke #Country Account ID # , gebaseerd op het land dat de gebruiker selecteert. Deze logica moet worden toegevoegd aan ALLE Criteo Onetags op uw website.

Voorbeeld van landspecifieke account-ID uitgevoerd op de Criteo Onetag:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
var criteo_ID = #Country Account ID#;
var deviceType = /iPad/.test(navigator.userAgent) ? "t" : /Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent) ? "m" : "d"; window.criteo_q.push(
        { event: "setAccount", account: criteo_ID },
        { event: "setSiteType", type: deviceType },
      { event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "viewHome"}