Google Tag Manager - Publish & Debug

Publiceren

Algemene informatie

• Wanneer alles correct is ingesteld, kan de instelling worden gepubliceerd.
  • Het is essentieel om elke keer te publiceren na het aanbrengen van wijzigingen in de instellingen, anders zullen ze niet worden weergegeven op uw website en zal de datalaag / Criteo OneTag niet naar verwachting functioneren.
  • Om de wijzigingen te publiceren gaat u naar de Google Tag Manager overzicht pagina en selecteert u "Publiceren":

Debugging

• Google Tag Manager maakt het mogelijk om uw container te debuggen om fouten te ontdekken. Veelvoorkomende fouten kunnen bestaan ​​uit het niet activeren van de tag op de juiste pagina of het niet doorgeven van de juiste informatie van de datalaag.
  • Om te kunnen debuggen, moet een nieuwe versie van de container worden aangemaakt. Als deze eenmaal is aangemaakt, klikt u op de "Preview" knop en bevestigt u of alles naar verwachting werkt.

• Tijdens het debug-proces krijgt u een Google Tag Manager kader om uw site dat u in staat stelt om te bekijken welke tags waren afgevuurd, waarom de tags waren afgevuurd, en om de informatie die is doorgegeven via de dataLayer te zien.
  • Debug uw container voordat u contact opneemt met Criteo, daar veel fouten daar makkelijk worden ontdekt en verholpen.