Product ID not in the feed

Overzicht

Deze fout treedt op omdat het Product-ID verzonden in de Criteo OneTag, met geen enkel Product-ID overeenkomt gevonden in uw Product Feed

Een product ID is noodzakelijk voor de Criteo OneTag om wat uw gebruikers bekijken met de beschikbare producten vanuit uw Product Feedovereen te laten komen. Als het ID voor het weergegeven product op de pagina B234 is,zal deviewItem gebeurtenis er als volgt uitzien:

{ event: "viewItem", item: "B234" }

Dit Product-ID moet overeenkomen met een Product-ID in uw Product Feed

Als de ID van dit product http: // exmplcom / SW7 B789465 is in de feed, dan moet de ID die is doorgegeven aan de Criteo OneTag ViewItem gebeurtenis ook B789465 zijn:

Dit is een  correcte match:

Dit is een onjuiste match:

Soms dient u kinder ID's te associëren met ID's van een van de ouders. Als dit het geval is, zorg er dan voor dat alle kinder ID's zijn opgenomen in de product feed. Het juiste formaat voor kinder ID's is om kinder ID's onder één exemplaar van een ouder ID's te brengen Zo zou de productfeed eruit moeten zien:

<product>
<id>1234</id>
<childid>1234A,1234B,1234C,1234D</childid>
<name>Truitje</name>
<producturl>www.example.com</producturl>
</product>

Dit is hoe u de Product-ID in de viewItem gebeurtenis zou moeten versturen:

{ event: "viewItem", item: "1234" }

Oplossing

Zorg ervoor dat uw productfeed ALLE producten zichtbaar blijft houden op uw website, zodat u de juiste product-ID in de Criteo OneTag kunt verzenden.