No console displayed

Overzicht

U ziet niet de Debug Console op uw website, ook al heeft u deze in Integrate geactiveerd

Oplossing:

Zorg ervoor dat de tags Loader is geïmplementeerd in de pagina die u hebt ingevoerd als een URL bij het activeren van de debug mode. De loader is een JavaScript-library die een request genereert naar de Criteo servers, en toestaat dat de Debug Console wordt weergegeven.

Om ervoor te zorgen dat de loader correct wordt geïmplementeerd, volgt u de onderstaande procedure:

1. Open de "Developer tools" van uw navigator Chrome gebruikt Ctrl+Shift+I
  2. Klik op het tabblad "Netwerk" ** SCHERMAFBEELDING INVOEGEN **
  3. Open een zoekfunctie met behulp van Ctrl+F en zoek voor “ld.js” dat is de oproep die de lader maakt naar de servers van Criteo.

Als u de ld.js niet kunt vinden, zorg ervoor dat dit deel van de tag correct is geïmplementeerd in uw broncode

**Schermafbeelding**