Account ID ontbreekt of is leeg

Criteo requires specific dynamic and static parameters to be passed into the Criteo OneTag, so that user browsing intent can be tracked and the Criteo Engine can build relevant product recommendations to be displayed on the Criteo creatives (banners).

Het account-ID komt in alle verschillende pagina's waar de Criteo OneTag wordt geïmplementeerd vaak voor.

Het account ID wordt tijdens de eerste set-up van de Criteo OneTag aan u verstrekt en is uw unieke identificatie.

Indien u de foutmelding krijgt "Account ID ontbreekt" of "Account ID is leeg" dient u de corresponderende lijn in de Criteo OneTag te controleren en ervoor te zorgen dat de account-ID die aan u is verstrekt goed is gevuld. Als uw account-ID  1234 is  dan dient de Criteo OneTag er als vogt uitzien:

{ event: "setAccount", account: 1234 }