Ontdubbelingsparameter

Wat is de Ontdubbelingsparameter?

Om ervoor te zorgen dat Criteo Dynamic Retargeting de prestaties tegen uw verkoopdoelstellingen voortdurend te optimaliseren, moet de naamsvermelding van de verkoop aan Criteo worden vastgelegd in real-time. Dit wordt afgehandeld door de ontdubbelingsparameter, onderdeel van Criteo OneTag, al op zijn plaats op uw website. Door het inschakelen van deze parameter zal er informatie worden doorgegeven dat een verkoop werd gegenereerd door Criteo gebaseerd op uw naamsvermelding-model, in plaats van te vertrouwen op de standaard 30 dagen na het klikken van de verkoop naamsvermelding model. De prestaties van uw campagne is verbeterd omdat de Criteo engine nu beter begrijpt wie, op basis van uw specifieke verkoopdoelstellingen, het meest relevant winkelend publiek is.

Dit kan resulteren in een toename van de verkoop van maximaal 10%*.

Let er aub op dat :

• De ontdubbelingsparameter moet worden geïmplementeerd, zodra u Criteo de ontdubbelingsinformatie in real time kunt geven
  • de verstrekte informatie moet volledig worden afgestemd op uw huidige naamsvermelding-model en uw huidige hulpprogramma voor analyse (voor in huis of 3e partij)

Een ontdubbelingsparameter kan één van twee waarden hebben: in te vullen voor elke verkoopgebeurtenis:

• 1 - als u krediet geeft aan Criteo, geheel of gedeeltelijk (gefragmenteerde naamsvermelding model)
  • 0 - als u geen krediet geeft aan Criteo

Bijvoorbeeld, hier is hoe de Criteo OneTag eruit zou zien als de laatste klik van Criteo was:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/

De ontdubbelingsparameter wordt als volgt direct na de vervolgingstransactie-gebeurtenis geïmplementeerd:

{ event: "trackTransaction", deduplication: 1,
<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
var deviceType = /iPad/.test(navigator.userAgent) ? "t" : /Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent) ? "m" : "d";
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR_ACCOUNT_ID },
{ event: "setSiteType", type: deviceType },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "trackTransaction", deduplication: 1, id: CONFIRMATION#, item: [ { id: "PRODUCT_ID_1", price: UNIT_PRICE_1, quantity: PRODUCT_QUANTITY_1 }
]}
);
</script>

En hier is een voorbeeld hoe Criteo OneTag eruit zou zien wanneer u Criteo geen krediet had gegeven voor deze specifieke verkoop:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
var deviceType = /iPad/.test(navigator.userAgent) ? "t" : /Mobile|iP(hone|od)|Android|BlackBerry|IEMobile|Silk/.test(navigator.userAgent) ? "m" : "d";
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR_ACCOUNT_ID },
{ event: "setSiteType", type: deviceType },
{ event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },
{ event: "trackTransaction", deduplication: 0, id: TRANSACTION_ID, item: [ { id: "PRODUCT_ID_1", price: UNIT_PRICE_1, quantity: PRODUCT_QUANTITY_1 }
]}
);
</script>

* Bevindingen gebaseerd op het Criteo analyse van klanten die gebruik maken van de ontdubbelingsparameter.