Hoe de debugmodus console te gebruiken

Wat is de Debug Mode console?

De Debug Mode console is een probleemoplossingshulpmiddel dat u helpt bij het opsporen van problemen met de Criteo OneTag die u op uw website geïmplementeerd hebt.

Nadat het geactiveerd is, verschijnt het aan de onderkant van uw browser. Terwijl u door uw site navigeert, toont het u de date verzonden in de Criteo OneTag en markeert eventuele fouten en waarschuwingen.

Hoe activeer ik de Debug Mode console?

1. Klik op de knop ACTIVATE DEBUG MODEin het Validatiedashboard

1. Voer de URL van de startpagina van uw website in en klik op de knop ACTIVATE

3. Nadat de Debug Mode console geactiveerd is, wordt deze geopend in een nieuw tabblad onderin uw browser

Hoe test ik de Criteo OneTag met behulp van de Debug Mode console?

Nadat u de Debug Mode consolegeactiveerd hebt, navigeert u naar elke pagina op uw site waarop u de Criteo OneTag geïmplementeerd hebt:

• Startpagina
  • Overzicht-/categorie-/zoekresultatenpagina
  • Productpagina
  • Winkelmand-/winkelwagenpagina
  • Conversie-/verkoopbevestigingpagina

Terwijl u door de verschillende soorten pagina's navigeert, toont de Debug Mode console in realtime feedback en een lijst met foutmeldingen en waarschuwingen die verholpen moeten worden voordat de Criteo OneTag op elke pagina correct is.

Voorbeeld van een fout:

Voorbeeld van een waarschuwing:

Als de Criteo OneTag op de pagina correct is, ziet u geen foutmeldingen of waarschuwingen.

Voorbeeld van een correcte Criteo OneTag:

Wat moet ik doen bij een foutmelding of waarschuwing in de Debug Mode console?

We hebben een grote bibliotheek van artikelen gecreëerd, voorzien van gedetailleerde uitleg van mogelijke problemen - en hoe de Criteo OneTag correct te implementeren. Klik gewoon op de fouten en waarschuwingen om deze te openen.

Wat moet ik doen als de Debug Mode console niet weergegeven wordt?

Volg de stappen in deze handleiding om er achter te komen waarom de console niet weergegeven wordt: De Debug Mode console wordt niet weergegeven